Ce este peria ionica pentru par? Este o intrebare pe care multi dintre noi ne-am pus-o la un moment dat, mai ales daca avem parul rebel, cret sau foarte fin. Ei bine, peria ionica pentru par este un dispozitiv care emite ioni negativi in timp ce periem parul.

Acesti ioni neutralizeaza electricitatea statica din par si il fac mai neted, mai stralucitor si mai usor de aranjat. Peria ionica pentru par are si alte beneficii, cum ar fi reducerea frictiunii dintre firele de par, prevenirea ruperii si despicarii varfurilor, hidratarea si protejarea parului de caldura excesiva.

Peria ionica pentru par se poate folosi atat pe parul umed, cat si pe cel uscat, in functie de preferinte si de tipul de par. Exista mai multe modele de periute ionice pentru par, cu diferite forme, dimensiuni si functii. Unele au si functia de uscator, altele au si functia de indreptare sau ondulare a parului.

In functie de nevoile si de bugetul fiecaruia, se poate alege peria ionica pentru par potrivita.

Peria ionica pentru par este un accesoriu util si practic pentru ingrijirea parului, care ne poate ajuta sa avem un par sanatos, frumos si usor de coafat.